Кошик 0
Список порівняння 0 Список бажань 0
Меню
Наша адреса: вул. Академіка Корольова 2А
вул. Академіка Корольова 2А
пн-пт з 10:00 до 19:00
субота з 10:00 до 18:00

Матрац Sleep&Fly Standart PLUS EMM

Виробник: EMM
Модель: 30150002
Відгуки: (0)
Попереднє замовлення
3 143.00грн.
Купити в один клік
Характеристики: (дивитися всі)
Тип матрацу
Двосторонній
Вид матрацу
Залежні пружини Bonnel
Висота матрацу
21 см
Жорсткість матрацу
помірно жорсткий
Матеріали
Пінополіуретан, термоповсть, вовна, бавовна

1. Чохол жаккард із мікрофіброю (зима/літо)

Жаккард із вмістом волокон мікрофібри надає м'якості та комфорту поверхні. Особливе плетіння тканини з додаванням еластичних волокон добре пропускає повітря і робить чохол міцним, зносостійким та гарантує тривалий термін служби. Чохол з різних боків матраца прошитий шаром вовни та бавовни, завдяки чому створюється ефект зима/літо. Завдяки шару вовни натурального походження, що чудово зберігає тепло, створюється "зимова" сторона матраца. Шар бавовни, що має гарну вентиляцію, у свою чергу створює "літню" сторону матраца. Бавовна – натуральний матеріал, відомий своїми абсорбуючими властивостями.

2. Пінополіуретан

Нетоксичний, довговічний та гіпоалергенний матеріал. Завдяки структурним особливостям ортопедична піна сприяє правильному розподілу тиску на різні ділянки тіла, знімає напругу з судин та покращує кровообіг під час сну. Високий рівень щільності матеріалу покращує ортопедичні властивості матраца. Пінополіуретан, що широко використовується сьогодні в матрацах, має комфортну м'якість і водночас гарну пружність.

3. Термоповсть

Міцний матеріал, що представляє собою поєднання натуральних (бавовна, льон, джут і шерсть) і синтетичних (акрил, поліпропілен) волокон, пресованих при температурі 190С. Використовується як проміжний шар для захисту м'яких шарів від деформації з боку пружинного блоку. Застосування термоволокна значно збільшує зносостійкість та термін експлуатації матраца.

4. Залежний пружинний блок Multi Bonnel

Найжорсткіша, класична пружинна основа із пов'язаних між собою двоконусних пружин. Найкраща основа матраца для прихильників традиційних технологій. Варіації щільності пружин, їх висоти, кількість витків та товщини дроту визначає ступінь пружності блоків. У цьому надійному міцному блоці збільшено кількість пружин на квадратний метр (150 шт./кв. м). Це дозволяє підвищити пружність та ортопедичність матраца, робить його стійким до великих навантажень.

5. Єврокаркас

Посилення периметра матраца блоком пінополіуретану високої щільності, яке надає рівної форми краям матраца протягом усього терміну його експлуатації. Єврокаркас дозволяє абсолютно комфортно лягати та вставати з матраца, а під час сну усуває ефект "скочування" з краю матраца. Позитивний ефект від використання єврокаркасу можна також відзначити і в санітарно-гігієнічному плані, адже він перешкоджає проникненню значної кількості пилу та вологи у внутрішні шари матраца.

Теги: Пружинні матраци, Матрас з залежною пружиною Bonnel

Основні характеристики
Тип матрацу
Двосторонній
Вид матрацу
Залежні пружини Bonnel
Висота матрацу
21 см
Жорсткість матрацу
помірно жорсткий
Матеріали
Пінополіуретан, термоповсть, вовна, бавовна
Навантаження на спальне місце
до 140 кг
Тканина чохла
жаккард з мікрофіброю
Зйомний чохол
ні
Ефект зима/літо
так
Вологостійкий чохол
ні
Масажний ефект
ні
Відгуки
0/ 5
середній рейтинг товара
0
0
0
0
0
Немає відгуків про цей товар. Станьте першим, залиште свій відгук.

Немає питань про даний товар, станьте першим і задайте своє питання.

3 143.00грн.